02-05-2019, 22:33
PRAWIE CZARNOBYL PIENĆ
A więc jak wiecie, wszystko źle się skończyło.Po zniknięciu wszystkich ludzi, czyli połowy, miasto zostało zagmatwane w du... ekhem. Moment zaskoczenia był tak niewyraźny, ze nie można było się po tym spodziewać jakiegośrakotwórstwa poprzez smog padający w paryżu jak samobójcy z mostu na manhatanie.
Gdy tak sobie pomyśle o tych wszystkich ludziach biorących kąpiel w kwasie siarkowym niczym siarkowe syrenki, to dreszcze mnie przechodzą. Dosłownie, jakby piorun mnie uderzył.
Niestety nie wiem jak długo jeszcze pożyje, wiec nie martwcie się, umrę później czym prędzej. Nigdy nie zastanawialiście sie pewnie czemu moje myśli są tak poj... pomarszczone? xD
Bo ten
Mam marskość muzgu. Szyskie ludzie na cauej zimmi są mądrymi osobami, dlatego wykazują diagnozę na bezmuzgość karłowatą. Tak. KARŁOWATĄ.
Co oni sobie myślą? Że moga mnie nazywać bezmuzgim karłęm? PFFFFFFFF
Defnitiely nie, ponieważ jestem najmądrzejszą personą na całym cmentarzu. Ha
Zapomniałem wspomnieć o tym, że już mi grub wykopali xD
To moze nie jest czarnobyl v5
Ale....
jednak jest
Ponieważ czasy morkaza sie skońńczyły, nadszedł czas na marnotrawne krowy, które wyrosły spod ziemi niczym przebiśniegi.
Separując nasze dotychczasowe zdania nie widże sensu pisania tej wypowiedzi, ponieważ jestem zbyt drastyczną postaciąfikcyjną w tym filmie.
JANIEMOGE PATRZ NA TO! BOCIAN CZARWONY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gertruda przebiła sie okiem w ręke i powiedziała "A NIECH CIE MOMO PANIE MORELO"
okircze. Zapomniałem o dawno dawno.
ehh XD
DAWNO DAWNO TEMU
W PEWNYM MAŁYM KSIĘSTWIE
OFC 1000 LAT PO MORKAZOIDZIE.
ŻYŁ SOBIE TAKI MELHIOR WALBENEZER ORAZ GERDRUTA KTURA JUZ JEST MARTWA, WSPOMNIAŁEM O TYM XD
POJAWIĄ SIE FAJNE POSTACIE NP Kolorowy Nisodnoroszec oraz rakstawko. Wspominajac o piekielnym Generale chroniacym piekielnego mostu stojącym nad piekielną lawa ktura znajduje sie w piekielnej twierdzy w piekle, które jest w netherze.
Ale geneł bedzie w następnej cześci xd
(PSTRYK)
Wybuch supernovej wylazł spod łóżka. Niczym skrzat małostowy oraz żeńszeń współwidmowy z Arturem.
Pewnie sie zastanawiacie kto to Artur. Otóż jest to ryba, która stała sie człowiekiem.
Był kiedyś taką mała rybkom cnie i chciał byc ludziem.
Wiec poszedł do wielkiej złej wiedżmy ktura okazałała się być amebą xD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Niestety nigdy nie usłyszał co powiedziała bo przy jednym wdechu ja zjadł
Ale zaklecie poszło w ruch a koła w ciuch i wszystko bum jak czupryna trumpa XD
i tak oto pan ryba stał sie Panem półrybą, kt€ry jest człowiekieieiem.
I TAK OTO WPADA CZARNA WDOWA RUDA MIĘTA NA RDZAWYM KONIU Z WIELKIGO TYGRYSA (OH TYGRYSKU) UDERZYŁA ARTURA PROSTO W JEGO OGON (EHHHEHEHEHEH)
którego ofc nie miał (HEHEHHEHEHE)
Zarymował rymoweanke na dobranoc i poszedł spać. xd
JAK juz mowiłem, ikea jest beznadziejna, ale wiecie, t oco ja wiem nikt nie wie, dlatego wy nie wiecie ze ja wiem cokolwiek o niczym.
BO JAK FENIX Z POPIOŁUF ZNOWU LEJE Z BECZKI NA KANAPCE OBLANEJ CZERWONYM SOKIEM Z BURAKUF.
Nadszedł moment rozmowy.
Gertruda ppatrzyła na syna z mieczem w sercu -
SYNU KOCHANY TY MUJ BOHATERZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NIE UMIERAJ
JA MUSZE UMRZEC PIERWSZA
BO NIE CHCE CI TURMYN KUPWAC
TO TY MUSZ MI KUPIC
OKEJ
SYNU
NIE UMIERAJ
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NIE NIE NIEN
NEI NE
IEN IE IE
(syn umarnoł pierwszy)
A za nim jego mamu Gertdra umarneła
juz jej duch odlatuje
jest 1km od ziemi
2 km
I NAGLE
FBI OPEN UP
KOMORNIK PROSZE PANI
POLICJA
SĄD
STRAŻ PAZARN
A
wSZYSCI JA CIAGNOŁ I ONA SPADLA Z NIEBA
- Miusi pani zapłacic za trumiene.
-NOSZ JANIEMOGE JUZ NIE MOZNA UMRZEC NORMALNIE
WSZENDZIE TE PODATNIKI SOM, JANUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSZ
BIERAJA TTE KSIONSZKIE I NIE DENERWUJ MNIE ZABIJ TYCH PALANAAKSDMSDUCH BO NIE WYTRZYMIE
I ZAPŁĄC ZA MOJE TRUMMPYN.
I tak oto Artur telportuje sie do 2018
.
sd
a
Wykrzywiło mu twarz niczym jaszczurce ogon.
Patrzy na morkaza i mówi
HA HA HA
ALE TY MASZ TU BIEDACKO XD
STARYYYYYYYYYYYYYYYYY
Gdzie twoja żona????????WW
-----ARESZTOWAĆ GOO! ZŁEJ KUREWNIE JEJ DAĆ!
Artur został zabity przez złej kurewny lwy pułnocy, kture sorparpały go na małe jaszczurki
postawmy zniscza dla niego
[*]
Przez jego smierć czas zmienił sie csz
i wiecie co
wszystko co było wcześniej zmieniło sie
atura nie było
a gertura została zadźgana butelką od wątrubki poniewaz nie miała nic do robity.
RUF MICH ANGELA KICIE
[*]