01-05-2019, 23:07
Z góry chcę zaznaczyć, że wszystko zostało przeze mnie przemyślane i nie jest zrobione na hop siup.
Cześć Miśki, Kotki, Słoneczka, Kochani!
Pragnę ogłosić wszem wobec, że kończę swoją grę na tym serwerze. w tym miejscu mogłabym zakończyć żeby było prościej, ale nic nie jest proste..
Biorąc pod uwagę to, że sama kieruję się zasadą, że nie powinno się odchodzić bez pożegnania, przychodzę do Was ze smutną wiadomością (zapewne tylko dla niektórych).
Nie ukrywam, że zbieram się do odejścia od prawie 2 lat, ale zawsze ktoś mnie zatrzymywał. Powodów jest kilka: dosłowny brak chęci do grania tutaj; sprawy osobiste;
odejście dużej grupy osób, w których towarzystwie bawiłam się wyśmienicie; rzekome usuwanie trybu SeaBlock . . .
Przez te 4 albo 5 lat (nie wiem, bo nie liczyłam XD) widziałam tysiące nicków, a to lista tych, które zapamiętałam najlepiej i zawsze będę je dobrze wspominać:
SkateZiomekPL (Skejt)- pierwsze "kroczki" na SeaBlock'u "stawiałam" z Twoją pomocą; pierwsza znajomość, która sprawiła, że zaczęłam grać; od groma ciekawych rozmów i
udawanie "kierowniczki", gdy budowałeś pixel arty na swojej wyspie
Bartas1122 (Bartasz)- bałłłdzo mile spędzony czas; przepraszam, że trułam Ci życie 2 razy i to tak konkretnie
Patryszyn0099 (Pati)- dzięki za ofce, mahefki mocy i czas; choć utraciłyśmy kontakt liczę na to, że znowu wszystko wróci do normy
Polski_Szymon11 (Szymeq)- moje pierwsze marry na creative, super człowiek i geniusz pvp
Bombax (Boom)- wciąż mam Twój plecak, za który z 200k zapłaciłam
KariSander (Kari)- Mamusia moja ukochana, stały kontakt
Darthuil (Darth)- Tatuś mój ukochany, po dłuuugiej przerwie dzięki Kari dalej mamy kotankt
xxkoks - po kilku sprzeczkach, obrazach itp. mamy marry na creative
PanB008 (Tatuś)- jesteś super ojczymem, dziękuję za stałą opiękę i prawie śmiertelną dawkę śmiechu na każdy dzień
GodzillaKoxFan - zawsze jak widzę Twój nick przypomina mi się ten dzień, kiedy wykopaliśmy cały end na Sea; dzięki za wszystkie rozmowy, a szczególnie za tą ostatnią
ilUnicornli (Uniś)- miła osoba, z którą bardzo chętnie przebywałam na plugu
MilkyWayPl - pamiętam Twój zamek z gąbek, które Ci dawałam
panda - dziękuję za to pisanko o dziwnych porach
maz9 - super się z Tobą grało
HappyScout - dziemki za poświęcony czas i za wiadomo co
kjbiskupscy (Kajotek), _Waniss_ (Wanisz), x_MrJohn_x (Dżon), _Foxy_Pl_ (Foxii)- super [byli]administratorzy, szkoda, że nie mieli okazji żeby mnie ukarać
03cudna03 - zapamiętałam Ciebie po tym, że ślicznie budujesz
MrNobody (PanNikt)- ta gonitwa po pierwsze miejsce w górnictwie; super osoba
spokoxd - największy donate jaki dałam trafił na Twoje wyspy
SnaiperSmietank (Snajper)- Ty jesteś po prostu boski, tego się nie da inaczej opisać
PvP_Dominik_PvP - czasami się zastanawiam co Ty i Szymeq ode mnie oczekujecie; fajny gracz
MarioCube (Marjo)- miłe wspomnienia; dzięki Tobie GC2 wie, że jestem dziewczyną i dzięki Ci za to
PitbullMCPL (Pituś)- te domki na mojej wyspie, które z dirta robiłeś
IcePhoneix (Ajs)- miłe wieczorki w Twoim towarzystwie
SZCZESNY2013 - mała sprzeczka w sprawie Bartasa; pierwsze i ostatnie zawody w skokach na Sea
_Twoja_Misia_ - milutko się pisze z Tobą na gg
Baromen - ta "największa" kaktusiarka na Sea; super osoba
Bigosek (Bajgos)- jesteś kochany, zaczepisty i mamy stały kontakt
xRajka (Rajciak)- milutka osoba
frank - jedyna osoba, która zawsze pisała do mnie po imieniu, gdy tylko je poznał
Zaczero - fajnie się z Tobą pisało na mb 1.7
Pati123xd - zawsze przypominasz mi Patryszyn; zaczepista osóbka
Basson77 - czysty flirt, mnóśtwo prezentów i kij wie co jeszcze
Toska_Damage, Sir_Tymbarks - nawet nie wiem jak zebrać w słowa to, co chcę Wam przekazać; dzięki za wszystkie super chwile
zbyszko885 - dzięki za te wszystkie diaxy, toki, pieniądze i szczególnie dzięki za poświęcony czas
kubox123 - pierwsze wrażenie: jest okropny, nie lubię go; po dłuższym czasie i kilku następnych spotkaniach: ej, on jest super
frankos11 - byłeś chyba pierwszą osobą, którą dodałam do wyspy
LanSerLotch - mile spędzony czas i super pisanko
pawelklein - na Sea widziałam Cię tylko raz (dzięki za donate), ale stale widzę na forum
kuba2004 - bajeczna historia, o której istnieniu wiemy chyba tylko my
smxi - ten wieczór, kiedy stwierdziłeś, że jestem Twoja, późniejsza moja ucieczka i ochrona od Tosi, mniam
TheLinaryPl - cały czas Twój nick jest na mojej wyspie, a ja dziękuję Ci za wszystko; ban nie sprawił, że zapomniałam o Tobie
qinniiix3 - człowiek odpowiedzialny za kurczaki, które znalazły się na mojej wyspie
Neyla - jedna z niewielu osób z mb, której nick pamiętam; jesteś kochana
Super_Romet - mam nadzieję, że ten ostatni donate ode mnie został przeznaczony na szlachetne cele, tak jak napisałeś
juliakolorowa - jak tam ma się wspomagany kilof ode mnie?; jesteś kochana
_Reovek_ - dzięki za budowę wyspy na Sea
Tutaj są jeszcze osoby dla których nie wiedziałam co napisać jako "komentarz", ale po prostu bez nich pożegnania nie będzie:
SuperGabrysia
patynio
micha123
Weronika_GamesYT
Sheppcia
Natty
MinecraftRedy
procliper
HellBoy982
Hugme
AniMajka
PatocziPlayGame
Mateuszek2004
__MrSlime__
Pandorianim
FBN26
maniakk
Bastir
WildStrawberry
Przepraszam jeśli w kogoś nicku zrobiłam błąd.
Na sam koniec życzę Wam wszystkim (tak, Tobie też) tego co jest dla Was najlepsze i żebyście dostali to czego pragniecie.
Było miło, ale nadeszła chwila odejścia.. Tak więc - Bajoo Misiaki, trzymajcie się i mam nadzieję, że do zobaczenia!
Kocham Was
Jeśli ktoś chętny do pisania bądź po prostu utrzymania kontaktu zapraszam na pv na forum albo gg: 64362041
Takie małe pamiątki: 1 2 3 4 5 6
Cześć Miśki, Kotki, Słoneczka, Kochani!
Pragnę ogłosić wszem wobec, że kończę swoją grę na tym serwerze. w tym miejscu mogłabym zakończyć żeby było prościej, ale nic nie jest proste..
Biorąc pod uwagę to, że sama kieruję się zasadą, że nie powinno się odchodzić bez pożegnania, przychodzę do Was ze smutną wiadomością (zapewne tylko dla niektórych).
Nie ukrywam, że zbieram się do odejścia od prawie 2 lat, ale zawsze ktoś mnie zatrzymywał. Powodów jest kilka: dosłowny brak chęci do grania tutaj; sprawy osobiste;
odejście dużej grupy osób, w których towarzystwie bawiłam się wyśmienicie; rzekome usuwanie trybu SeaBlock . . .
Przez te 4 albo 5 lat (nie wiem, bo nie liczyłam XD) widziałam tysiące nicków, a to lista tych, które zapamiętałam najlepiej i zawsze będę je dobrze wspominać:

SkateZiomekPL (Skejt)- pierwsze "kroczki" na SeaBlock'u "stawiałam" z Twoją pomocą; pierwsza znajomość, która sprawiła, że zaczęłam grać; od groma ciekawych rozmów i
udawanie "kierowniczki", gdy budowałeś pixel arty na swojej wyspie
Bartas1122 (Bartasz)- bałłłdzo mile spędzony czas; przepraszam, że trułam Ci życie 2 razy i to tak konkretnie
Patryszyn0099 (Pati)- dzięki za ofce, mahefki mocy i czas; choć utraciłyśmy kontakt liczę na to, że znowu wszystko wróci do normy
Polski_Szymon11 (Szymeq)- moje pierwsze marry na creative, super człowiek i geniusz pvp
Bombax (Boom)- wciąż mam Twój plecak, za który z 200k zapłaciłam
KariSander (Kari)- Mamusia moja ukochana, stały kontakt
Darthuil (Darth)- Tatuś mój ukochany, po dłuuugiej przerwie dzięki Kari dalej mamy kotankt
xxkoks - po kilku sprzeczkach, obrazach itp. mamy marry na creative
PanB008 (Tatuś)- jesteś super ojczymem, dziękuję za stałą opiękę i prawie śmiertelną dawkę śmiechu na każdy dzień
GodzillaKoxFan - zawsze jak widzę Twój nick przypomina mi się ten dzień, kiedy wykopaliśmy cały end na Sea; dzięki za wszystkie rozmowy, a szczególnie za tą ostatnią
ilUnicornli (Uniś)- miła osoba, z którą bardzo chętnie przebywałam na plugu
MilkyWayPl - pamiętam Twój zamek z gąbek, które Ci dawałam
panda - dziękuję za to pisanko o dziwnych porach
maz9 - super się z Tobą grało
HappyScout - dziemki za poświęcony czas i za wiadomo co
kjbiskupscy (Kajotek), _Waniss_ (Wanisz), x_MrJohn_x (Dżon), _Foxy_Pl_ (Foxii)- super [byli]administratorzy, szkoda, że nie mieli okazji żeby mnie ukarać
03cudna03 - zapamiętałam Ciebie po tym, że ślicznie budujesz
MrNobody (PanNikt)- ta gonitwa po pierwsze miejsce w górnictwie; super osoba
spokoxd - największy donate jaki dałam trafił na Twoje wyspy
SnaiperSmietank (Snajper)- Ty jesteś po prostu boski, tego się nie da inaczej opisać
PvP_Dominik_PvP - czasami się zastanawiam co Ty i Szymeq ode mnie oczekujecie; fajny gracz
MarioCube (Marjo)- miłe wspomnienia; dzięki Tobie GC2 wie, że jestem dziewczyną i dzięki Ci za to
PitbullMCPL (Pituś)- te domki na mojej wyspie, które z dirta robiłeś
IcePhoneix (Ajs)- miłe wieczorki w Twoim towarzystwie
SZCZESNY2013 - mała sprzeczka w sprawie Bartasa; pierwsze i ostatnie zawody w skokach na Sea
_Twoja_Misia_ - milutko się pisze z Tobą na gg
Baromen - ta "największa" kaktusiarka na Sea; super osoba
Bigosek (Bajgos)- jesteś kochany, zaczepisty i mamy stały kontakt
xRajka (Rajciak)- milutka osoba
frank - jedyna osoba, która zawsze pisała do mnie po imieniu, gdy tylko je poznał
Zaczero - fajnie się z Tobą pisało na mb 1.7
Pati123xd - zawsze przypominasz mi Patryszyn; zaczepista osóbka
Basson77 - czysty flirt, mnóśtwo prezentów i kij wie co jeszcze
Toska_Damage, Sir_Tymbarks - nawet nie wiem jak zebrać w słowa to, co chcę Wam przekazać; dzięki za wszystkie super chwile
zbyszko885 - dzięki za te wszystkie diaxy, toki, pieniądze i szczególnie dzięki za poświęcony czas
kubox123 - pierwsze wrażenie: jest okropny, nie lubię go; po dłuższym czasie i kilku następnych spotkaniach: ej, on jest super
frankos11 - byłeś chyba pierwszą osobą, którą dodałam do wyspy
LanSerLotch - mile spędzony czas i super pisanko
pawelklein - na Sea widziałam Cię tylko raz (dzięki za donate), ale stale widzę na forum
kuba2004 - bajeczna historia, o której istnieniu wiemy chyba tylko my
smxi - ten wieczór, kiedy stwierdziłeś, że jestem Twoja, późniejsza moja ucieczka i ochrona od Tosi, mniam
TheLinaryPl - cały czas Twój nick jest na mojej wyspie, a ja dziękuję Ci za wszystko; ban nie sprawił, że zapomniałam o Tobie
qinniiix3 - człowiek odpowiedzialny za kurczaki, które znalazły się na mojej wyspie
Neyla - jedna z niewielu osób z mb, której nick pamiętam; jesteś kochana
Super_Romet - mam nadzieję, że ten ostatni donate ode mnie został przeznaczony na szlachetne cele, tak jak napisałeś
juliakolorowa - jak tam ma się wspomagany kilof ode mnie?; jesteś kochana
_Reovek_ - dzięki za budowę wyspy na Sea
Tutaj są jeszcze osoby dla których nie wiedziałam co napisać jako "komentarz", ale po prostu bez nich pożegnania nie będzie:
SuperGabrysia
patynio
micha123
Weronika_GamesYT
Sheppcia
Natty
MinecraftRedy
procliper
HellBoy982
Hugme
AniMajka
PatocziPlayGame
Mateuszek2004
__MrSlime__
Pandorianim
FBN26
maniakk
Bastir
WildStrawberry
Przepraszam jeśli w kogoś nicku zrobiłam błąd.
Na sam koniec życzę Wam wszystkim (tak, Tobie też) tego co jest dla Was najlepsze i żebyście dostali to czego pragniecie.

Było miło, ale nadeszła chwila odejścia.. Tak więc - Bajoo Misiaki, trzymajcie się i mam nadzieję, że do zobaczenia!
Kocham Was

Jeśli ktoś chętny do pisania bądź po prostu utrzymania kontaktu zapraszam na pv na forum albo gg: 64362041
Takie małe pamiątki: 1 2 3 4 5 6