14-02-2019, 20:32
hm
raczenie umysłowe postanowiłem podzielic na 4 i 4.5 ponieważ ta 4.5 jest krótsza i wgl taka
dziwna
xdD
Takze ten
zapraszam do odmóżdżania c:
Skoro ma to być jakies opowiadanie, to zacznę od dawno dawno XD
A więc:
A jednak nie, zacznę normalnie XD
Po upadku Morkaza i jego królowej, która została zakopana pod stosem trupów i spalona razem z nimi, wielka królowa śniegu przejęła tron. Miała już do dyspozycji dwa królestwa, ale w tym przesiadywałabardzo często, a najwięcej czasu spędzała w kąpieli w krwi. No cóż można powiedzieć, bardzo to lubiła, a poza tym, żelazo bardzo dobrze wpływa na skórę, a jak połaczy się krew z ostrym sosem chili, po prostu cudowne, później szybki prysznic z mleka gekonów, połączonych z hibiskusem.
Krainie Gc, czy jak to tam sie nazywało, bo nie pamiętam XD - nie było już pomocy, do uciekania się do innych królestw, bo po prostu królowa była zbyt straszna i wiedźma i wgl. ALE CZEKAJCIE
przecież powinien się pojawić rycrz na białym koniu conie
otóż nie tym razem.... przenieśmy się teraz to innej rzeczywistości, gdzie raki rządzą krabami, a kraby sardynkami
..............
Pewna pani krawcowa, bardzo była samotna... Nie miała nikogo, każdy się od niej odwrócił, więc wymyśliła, że zrobi Magicznego Misia. Krawcowa robiła misia 10 lat, po wykonaniu rzuciła na niego Złe czary, które sama nie znała co one znaczą. Bardzo się cieszyła tym miśkiem, bardzo go kochała... No, ale umarła miesiąc po tym. Misiek został znaleziony po 1243 latach
WŁASNIE
TEN MISIEK
JAK MOZNA TO ZOBACZYĆ????
nie da się
uznajmy że zacznę pewnym świętem
A wiec
Pewnego dnia, Niso szedł sobie drogą. Może i nie byłoby w tym nic zlego, gdyby nie to, że ta droga była wykonana z bitej śmietany. XD
Niso zaginął po pierwszym kroku lol XDd Spadł do wielkiej otchłani wielkiego gó, ekhem xD wielkiego mroku, aby zobaczyć nicoś. Moze i tak, ale nikt nie rozumiał postępowania naszego przyjaciela.
Po pewnym czasie bita śmietana rozpłynęła sie i zostało płynne białe C-O-Ś.
Morkaz jak to morkaz, ale to nie o nim ta wypowiedź pozbawiona sensu poetyckiego
Niso jako główny bohater, powinien był boski niczym król Jagiełbo podczas bitwy pod Oregano.
Gdy kebab wysechł, nic co mogło go poswtrzymać nie powinno zyć, omg
smaka na kebaba mam
Owoce z bitą śimetaną nie są zbyt słabym pomysełem conie
dlatego chciałbym zorganizowć=ać spodniake na temat biedniejszych oraz złosliwych wilkołaków i innych wyrośli natury, która jednakowo radzi sobie z problemammi głupich i obciązonych pracą jadowitymi weżami
no ale coz
jak to mowilem
niso
chodzacy po dnie białej cieczy zwanej zwaloną bitą śmietaną czy tam zważoną, eh prawie to samo cnie
wgl walentynki są dzisiaj
i tak sobie myśli ten nio
CO BY DAĆ TEJ MOJEJ KOCHANEJ TELIMENIE
myśli niczym werkot silnika ciągnikowego stuletniego.
wpadł na pomysł
LITWO
OJCZYZNO MOJA
TY JESTS JAK ZDROWIE
ILE TRZEBA CIE CENIZ TEN TYLKO SIE DOWIE
KTO CIE STRACIŁ
DZIS PIĘKNOŚC TWĄ W CAŁEJ OZDOBIE
WIDZE I OPISUJE BO TESKNIE PO TOBIEEE
PANNO SWETA CO JASNEJ BRONISZ CZĘSTEJCHOWY
I W OSTRJEB BRAMIE SWIECISZ
TY CO LUD ZAMKOWU
EKHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Niso dostał paetelnia w leb
zazdrosna kundegunda, czyli jego starsza piżmowa siostra, która jest uzależniona od glicerolu farmaceutycznego
Niso miał na głowie płaski obszar po uderzeniu patelnią
No szkoda tej patelni
bo fajna taka
Nie wspominając o dacie wazności krabów, które leżą za jej łóżkiem pod poduszką nad żyrandolem zrobionego z czarnej welny pozłacanej plastikiem
nie byloby w tym nic złego, gdyby nie to, że monte cassino nie placi podatków za oblężenie góry sromotnikowej z podłoża martwego jeziora zwanego morzem Bałtyckim
AGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
KTO MA FERIE - krzyknął helboj
*cisza*....
xD
d
dD
X
dX
I OTO WIELKI BARUŚ
WZIĄŁ
I PIER/.. (EKHEM), UDERZYŁ STAREGO PREZYDENTA Z LEWEGO I PRAWEGO I.... poszedł spać.
I tak oto balladayna została zabócją, a alina spoczywa w malinach
ale no soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
PO KILKU LATACH
ZOSTAŁ WYBRANY ZBAWICIEL SWIATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
czyli nasz kochany Andrzej Duda
ON BEDZIE NASZYM KRÓLEEEM -mówili
BĘDZIE NASZYM PRZYWUDCOOOOM - mówili
I TAK OTO SŁOWO STAŁO SIE PRAWDO
EHH
Nic dodać nic dodać
Andrzej rządzi, każdy o tym wiee
lulullulullulllulu
IF JU LOV MI LET MI GOOOOOOOOOOOOOŁŁŁŁ
XD
miętowa herbata z moczu mego brata nada daniu ostrości
posiekana pasta z wszystkich ludzi z miasta... to jest spoob na mdłosci
Niso z barkiem, hellusiem i innymi 11 nieznanymi jeszcze bohaterami poszli na wielką królową zła i nocy
I LODU OCZWYSCIE
PRZYSZPI PO NIA I CO SIE OKAZAŁO
COO
CO ?!?!!!?
WIELKA PRZEKLĘTA KRÓLOWA LODU BRUNHILDA AKA NELOSCA BYŁA POD PERUKOM ZIMNEJ ZMARZLINY
o taaaak
Wielka królowa zła jest neloscooom
trzeba ją szybko pokonać
ZABIĆ ZANIM ZŁOZY JAJAA
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CZY TO KEJPOP
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Wszysyc umarli.
Ale jeden odważny podszedł do straszliwej brunhildy... wręczył jej CZARNĄ róże.
-Kochana, jesteś taka piękna, jak ta róża. Mroczna, cudowna i piękna, aczkolwiek KUJONCA. Chcę wręczyć ci tego kwiatka na znak walentynków które są własnie w tym dniu....
PROSZE
WYJDŹ ZA MNIE.
Królowa zrobiła kilka kroków i znalazła się za nim.
- Gotowe, odparla królowa. po czymm zrobiła machnięcie ręką i zamroziła klęczącego.... Fociego.......
PODCHODZI DO NIEJ MAŁA DIZIWECZYNKA
pewnie jej curka
okej
-Julko..(32) co chcez, kochanie? c:
-Mame mamke, daj mi loda
-=-=-=Królowa przesuwa Fociego w strone Julki, a ona zaczyna go gryźć i lizać. Biedna julkełka, nie miala pojęcia, że zjada ludzia :c
I tak Julkełka zatraciła się w tym co robi i zjadła jeszcze parę innych lodów,
poleca grycany, czekoladowe i kawowex xD
CIONG DALSZY NASTOMPI
albo poprostu nastepna czenść
Morał z tego wynika,
Że każdy mózg znika.
raczenie umysłowe postanowiłem podzielic na 4 i 4.5 ponieważ ta 4.5 jest krótsza i wgl taka
dziwna
xdD
Takze ten
zapraszam do odmóżdżania c:
Skoro ma to być jakies opowiadanie, to zacznę od dawno dawno XD
A więc:
A jednak nie, zacznę normalnie XD
Po upadku Morkaza i jego królowej, która została zakopana pod stosem trupów i spalona razem z nimi, wielka królowa śniegu przejęła tron. Miała już do dyspozycji dwa królestwa, ale w tym przesiadywałabardzo często, a najwięcej czasu spędzała w kąpieli w krwi. No cóż można powiedzieć, bardzo to lubiła, a poza tym, żelazo bardzo dobrze wpływa na skórę, a jak połaczy się krew z ostrym sosem chili, po prostu cudowne, później szybki prysznic z mleka gekonów, połączonych z hibiskusem.
Krainie Gc, czy jak to tam sie nazywało, bo nie pamiętam XD - nie było już pomocy, do uciekania się do innych królestw, bo po prostu królowa była zbyt straszna i wiedźma i wgl. ALE CZEKAJCIE
przecież powinien się pojawić rycrz na białym koniu conie
otóż nie tym razem.... przenieśmy się teraz to innej rzeczywistości, gdzie raki rządzą krabami, a kraby sardynkami
..............
Pewna pani krawcowa, bardzo była samotna... Nie miała nikogo, każdy się od niej odwrócił, więc wymyśliła, że zrobi Magicznego Misia. Krawcowa robiła misia 10 lat, po wykonaniu rzuciła na niego Złe czary, które sama nie znała co one znaczą. Bardzo się cieszyła tym miśkiem, bardzo go kochała... No, ale umarła miesiąc po tym. Misiek został znaleziony po 1243 latach
WŁASNIE
TEN MISIEK
JAK MOZNA TO ZOBACZYĆ????
nie da się
uznajmy że zacznę pewnym świętem
A wiec
Pewnego dnia, Niso szedł sobie drogą. Może i nie byłoby w tym nic zlego, gdyby nie to, że ta droga była wykonana z bitej śmietany. XD
Niso zaginął po pierwszym kroku lol XDd Spadł do wielkiej otchłani wielkiego gó, ekhem xD wielkiego mroku, aby zobaczyć nicoś. Moze i tak, ale nikt nie rozumiał postępowania naszego przyjaciela.
Po pewnym czasie bita śmietana rozpłynęła sie i zostało płynne białe C-O-Ś.
Morkaz jak to morkaz, ale to nie o nim ta wypowiedź pozbawiona sensu poetyckiego
Niso jako główny bohater, powinien był boski niczym król Jagiełbo podczas bitwy pod Oregano.
Gdy kebab wysechł, nic co mogło go poswtrzymać nie powinno zyć, omg
smaka na kebaba mam
Owoce z bitą śimetaną nie są zbyt słabym pomysełem conie
dlatego chciałbym zorganizowć=ać spodniake na temat biedniejszych oraz złosliwych wilkołaków i innych wyrośli natury, która jednakowo radzi sobie z problemammi głupich i obciązonych pracą jadowitymi weżami
no ale coz
jak to mowilem
niso
chodzacy po dnie białej cieczy zwanej zwaloną bitą śmietaną czy tam zważoną, eh prawie to samo cnie
wgl walentynki są dzisiaj
i tak sobie myśli ten nio
CO BY DAĆ TEJ MOJEJ KOCHANEJ TELIMENIE
myśli niczym werkot silnika ciągnikowego stuletniego.
wpadł na pomysł
LITWO
OJCZYZNO MOJA
TY JESTS JAK ZDROWIE
ILE TRZEBA CIE CENIZ TEN TYLKO SIE DOWIE
KTO CIE STRACIŁ
DZIS PIĘKNOŚC TWĄ W CAŁEJ OZDOBIE
WIDZE I OPISUJE BO TESKNIE PO TOBIEEE
PANNO SWETA CO JASNEJ BRONISZ CZĘSTEJCHOWY
I W OSTRJEB BRAMIE SWIECISZ
TY CO LUD ZAMKOWU
EKHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Niso dostał paetelnia w leb
zazdrosna kundegunda, czyli jego starsza piżmowa siostra, która jest uzależniona od glicerolu farmaceutycznego
Niso miał na głowie płaski obszar po uderzeniu patelnią
No szkoda tej patelni
bo fajna taka
Nie wspominając o dacie wazności krabów, które leżą za jej łóżkiem pod poduszką nad żyrandolem zrobionego z czarnej welny pozłacanej plastikiem
nie byloby w tym nic złego, gdyby nie to, że monte cassino nie placi podatków za oblężenie góry sromotnikowej z podłoża martwego jeziora zwanego morzem Bałtyckim
AGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
KTO MA FERIE - krzyknął helboj
*cisza*....
xD
d
dD
X
dX
I OTO WIELKI BARUŚ
WZIĄŁ
I PIER/.. (EKHEM), UDERZYŁ STAREGO PREZYDENTA Z LEWEGO I PRAWEGO I.... poszedł spać.
I tak oto balladayna została zabócją, a alina spoczywa w malinach
ale no soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
PO KILKU LATACH
ZOSTAŁ WYBRANY ZBAWICIEL SWIATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
czyli nasz kochany Andrzej Duda
ON BEDZIE NASZYM KRÓLEEEM -mówili
BĘDZIE NASZYM PRZYWUDCOOOOM - mówili
I TAK OTO SŁOWO STAŁO SIE PRAWDO
EHH
Nic dodać nic dodać
Andrzej rządzi, każdy o tym wiee
lulullulullulllulu
IF JU LOV MI LET MI GOOOOOOOOOOOOOŁŁŁŁ
XD
miętowa herbata z moczu mego brata nada daniu ostrości
posiekana pasta z wszystkich ludzi z miasta... to jest spoob na mdłosci
Niso z barkiem, hellusiem i innymi 11 nieznanymi jeszcze bohaterami poszli na wielką królową zła i nocy
I LODU OCZWYSCIE
PRZYSZPI PO NIA I CO SIE OKAZAŁO
COO
CO ?!?!!!?
WIELKA PRZEKLĘTA KRÓLOWA LODU BRUNHILDA AKA NELOSCA BYŁA POD PERUKOM ZIMNEJ ZMARZLINY
o taaaak
Wielka królowa zła jest neloscooom
trzeba ją szybko pokonać
ZABIĆ ZANIM ZŁOZY JAJAA
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CZY TO KEJPOP
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Wszysyc umarli.
Ale jeden odważny podszedł do straszliwej brunhildy... wręczył jej CZARNĄ róże.
-Kochana, jesteś taka piękna, jak ta róża. Mroczna, cudowna i piękna, aczkolwiek KUJONCA. Chcę wręczyć ci tego kwiatka na znak walentynków które są własnie w tym dniu....
PROSZE
WYJDŹ ZA MNIE.
Królowa zrobiła kilka kroków i znalazła się za nim.
- Gotowe, odparla królowa. po czymm zrobiła machnięcie ręką i zamroziła klęczącego.... Fociego.......
PODCHODZI DO NIEJ MAŁA DIZIWECZYNKA
pewnie jej curka
okej
-Julko..(32) co chcez, kochanie? c:
-Mame mamke, daj mi loda
-=-=-=Królowa przesuwa Fociego w strone Julki, a ona zaczyna go gryźć i lizać. Biedna julkełka, nie miala pojęcia, że zjada ludzia :c
I tak Julkełka zatraciła się w tym co robi i zjadła jeszcze parę innych lodów,
poleca grycany, czekoladowe i kawowex xD
CIONG DALSZY NASTOMPI
albo poprostu nastepna czenść
Morał z tego wynika,
Że każdy mózg znika.
![[Obrazek: QOHfYLi.png]](https://i.imgur.com/QOHfYLi.png)