Zaloguj się
Login/Adres e-mail
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum
  • login Logowanie
  • login Rejestracja
Forum GC2
  • FORUM
  • UŻYTKOWNICY
  • WYŚWIETL NOWĄ ZAWARTOŚĆ
  • Forum GC2
  • Archiwum
  • Kosz
  • Kosz GC2
  • Forum
  • Inne
  • Przebaczenie czy cuś

Strony (5): 1 2 3 4 5 Dalej »
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryby wyświetlania wątku
Przebaczenie czy cuś
|Bartas1122| Offline
Diamentowy
*
Liczba wątków: 48
Reputacja: 108
Serwer: SeaBlock
Nick z gry: Bartas1122
25-07-2018, 14:14
Pisze w imieniu Neavena.
Wszyscy wiemy, że ostatnio dostał bana na serwerze jak i forum a powodem tego był CALOKSZTAŁT + rozpowiadanie znajomym bugów (dokładna treść)
Po konsultacji z Morkazoidem ustalił on, że ten bug nie istnieje więc jeden powód z zbanowania Neavena jest nie ważny.
Drugi natomiast ''CAŁOKSZTALT'' na serwerze może kiedyś dostał kilka mutów jednak nigdy nie był toksyczny ani nic z tych rzeczy podobno na forum pokazał ostatnio prawdziwą twarz, która ''niby'' nie jest zbyt fajna.
Poznałem go prywatnie na fb i wiem jaki jest naprawdę mimo wszystko jest miły i nie toksyczny oraz bardzo mu zależy na drugiej szansy.
Esql nie odpisała mu nawet na gg gdy chciał tylko wyjaśnić to i owo oraz gdy chciał wbić na serwerowego ts. od razu został zbanowany bez powodu.
Jedna drama na forum nie powinna być przekreśleniem "całej kariery" gracza na serwerze.
Jeśli mógłby się w jakikolwiek sposób wam zrechabilitować to zrobiłby wszystko.

Od łapania cheaterów do znajdywania bugów i zgłaszania ich..
Nie tylko ja proszę o przemyślenie całej sprawy :/
Jeśli w żaden sposób na razie go nie możecie odbanować powiedzcie chociaż jakby mógł się zrehabilitować i odzyskać swoje konto.

Załączone pliki Miniatury

Bartasek 2k14 - 2k??
[Obrazek: DFEQudi.png]
Szukaj
szadiX Offline
Lodowy
*
Liczba wątków: 42
Reputacja: 45
Serwer: Frakcje
Nick z gry: SzadiX
25-07-2018, 14:35
"Poznałem go prywatnie na fb"- No to albo prywatnie (twarzą w twarz), albo na facebooku, są to raczej dwie oddzielne rzeczy ;/.
Neaven jest miły jak trzeba, normalnie jest toksyczny, zresztą te +20 minusowych reputacji bez powodu się nie wzięło, dramy też nikt za niego nie rozpoczął, a gdyby był choć trochę madrzejszy, powinien ją zakończyć, a nie ciągnąć dalej i dalej, tworząc kilka postów i obrazając graczy.
"bardzo mu zależy na drugiej szansy."- z tego co wiem to Neaven miał już bana za cheaty, dostał drugą szansę i ją zmarnował, kolejna byłaby trzecią z kolei.
Kabarecik
Szukaj
|Bartas1122| Offline
Diamentowy
*
25-07-2018, 14:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2018, 14:44 przez |Bartas1122|.)
1. Po co komentujesz? Ciebie to dotyczy?
2. 2 oddzielne rzeczy Mrugnięcie
3. Neaven jest miły jak trzeba? A skąd wiesz jaki on jest skoro go nie znasz w realu, przecie real i giecek to 2 różne rzeczy
4. Z tego co wiem to jedynie na GG "jest toxic" ale jak widziałem ss jak go obrażają, to się nie dziwię
5. Nie chce mi się do ciebie pisać
6. Nq.

W sumie jest to skierowane do adm, a jest to w pogaduchach, by nie było nabijania xD
Bartasek 2k14 - 2k??
Szukaj
xTrampekx Offline
Kamienny
*
Liczba wątków: 6
Reputacja: 10
Serwer: GC2
Nick z gry: xTrampekx
25-07-2018, 14:46
(25-07-2018, 14:42)|Bartas1122| napisał(a): 1. Po co komentujesz? Ciebie to dotyczy?
3. Neaven jest miły jak trzeba? A skąd wiesz jaki on jest skoro go nie znasz w realu, przecie real i giecek to 2 różne rzeczy
4. Z tego co wiem to jedynie na GG "jest toxic" ale jak widziałem ss jak go obrażają, to się nie dziwię
6. Nq.

W sumie jest to skierowane do adm, a jest to w pogaduchach, by nie było nabijania xD

Po Twojej wypowiedzi stwierdzam, że Neaven to pewnie miły gracz i zasługuje na ub.
Szukaj
pawelklein Offline
Diamentowy
*
Liczba wątków: 108
Reputacja: 81
Serwer: SkyBlock
Nick z gry: .
25-07-2018, 14:50
Połóżmy na wadzę jego dobre i złe uczynki.
O bosh, zło wyEKHM w kosmos
Przyjrzyjmy się:
Ta kara jest niekorzystna dla serwera nawet patrzac obiektywnie.
Ile było na niego pochwal (rep+) a ile skarf (rep-).
Proszę to poważnie przemyśleć.
Same dobre chłopaki z classica
Szukaj
szadiX Offline
Lodowy
*
Liczba wątków: 42
Reputacja: 45
Serwer: Frakcje
Nick z gry: SzadiX
25-07-2018, 14:54
(25-07-2018, 14:42)|Bartas1122| napisał(a): 1. Po co komentujesz? Ciebie to dotyczy?
6. Nq.

Post jest w offtopicu, kazdy moze to skomentowac i się wypowiedzieć. Dziwne, że znaczenie słowa znam go w realu odnosi się do znajomości na facebooku, nie wnikam.

(25-07-2018, 14:46)xTrampekx napisał(a):
6. Nq.

Po Twojej wypowiedzi stwierdzam, że Neaven to pewnie miły gracz i zasługuje na ub.

Najnowszy użytkownik, ciekawe czyje to multikonto założone w celu poparcia, prośby(?), heh
Kabarecik
Szukaj
xTrampekx Offline
Kamienny
*
Liczba wątków: 6
Reputacja: 10
Serwer: GC2
Nick z gry: xTrampekx
25-07-2018, 15:03
(25-07-2018, 14:54)szadiX napisał(a):
6. Nq.

Post jest w offtopicu, kazdy moze to skomentowac i się wypowiedzieć. Dziwne, że znaczenie słowa znam go w realu odnosi się do znajomości na facebooku, nie wnikam.

(25-07-2018, 14:46)xTrampekx napisał(a):
6. Nq.

Najnowszy użytkownik, ciekawe czyje to multikonto założone w celu poparcia, prośby(?), heh

"Konto założone w celu poparcia prośby" ?¿ Pierwsze słyszę ?¿
Szukaj
|Bartas1122| Offline
Diamentowy
*
25-07-2018, 15:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2018, 15:12 przez |Bartas1122|.)
(25-07-2018, 14:42)|Bartas1122| napisał(a): W sumie jest to skierowane do adm, a jest to w pogaduchach, by nie było nabijania xD

Przepraszam, nie wyraziłem się jasno?

A tak wgl to pewnie moje Mk, cn? Szadix
Bartasek 2k14 - 2k??
Szukaj
.Koxu202 Offline
Kresowy
*
Liczba wątków: 229
Reputacja: 207
Serwer: Wszystkie
Nick z gry: Koxu202
Discord: 69
25-07-2018, 15:12
Neaven dostał minusowe repki tylko dlatego, ze nazwał gandalfa smietnikiem, czy coś w tym stylu.
A ja pamiętam, że jakiś administrator również nazwał kogoś od smietnikow. Także myślę, że rozmowa o tym jest bez sensu. Czepiajcie sie czegoś innego.
Ah, no racja. Powiedział TYLKO do kogoś, że ma autyzm.
I czy to jest coś bardzo złego, że sie na nim mścicie?

Kłamiecie, że was to uraziło, a każdy wie, że nikogo to nie ruszyło i tak tylko piszecie, bo nie lubicie neavena...

Czasami sie zastanawiam czy człowieczeństwo jeszcze istnieje..
Prawie Czarnobyl: 4 4.5 5 6
Grafika z Serii "No cóż": 1 2 3 4 6
Komiks z Serii "Kwasy": 1 2 3
Wiersz Na Reklamę vol: 1 2 3 4 5
#ZuoRzondzi -------->Pożegnańsko  (20621)<---------
Szukaj
|Bartas1122| Offline
Diamentowy
*
25-07-2018, 15:19
Dodam że jeden już były administrator mógł sobie obrazac co prawda cheaterow ale obraza to obraza Mrugnięcie

"jesteś idotą" coś tam coś tam "gówno"...

Mam nadzieję że ja za to Warna nie wyrwę, bo ta osoba nic za to nie wyrwała :p
Bartasek 2k14 - 2k??
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (5): 1 2 3 4 5 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Kontakt
  • Forum serwera GC2.PL
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • RSS
Aktualny czas: 19-08-2022, 17:57
Styl GC2 Forum zostal stworzony przez MorkaZoida
Polskie tłumaczenie © 2007-2022 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa