25-07-2018, 14:14
Pisze w imieniu Neavena.
Wszyscy wiemy, że ostatnio dostałbana na serwerze jak i forum a powodem tego był CALOKSZTAŁT + rozpowiadanie znajomym bugów (dokładna treść)
Po konsultacji z Morkazoidem ustalił on, że ten bug nie istnieje więc jeden powód z zbanowania Neavena jest nie ważny.
Drugi natomiast ''CAŁOKSZTALT'' na serwerze może kiedyś dostał kilka mutów jednak nigdy nie był toksyczny ani nic z tych rzeczy podobno na forum pokazał ostatnio prawdziwą twarz, która ''niby'' nie jest zbyt fajna.
Poznałem go prywatnie na fb i wiem jaki jest naprawdę mimo wszystko jest miły i nie toksyczny oraz bardzo mu zależy na drugiej szansy.
Esql nie odpisała mu nawet na gg gdy chciał tylko wyjaśnić to i owo oraz gdy chciał wbić na serwerowego ts. od razu został zbanowany bez powodu.
Jedna drama na forum nie powinna byćprzekreśleniem "całej kariery" gracza na serwerze.
Jeśli mógłby się w jakikolwiek sposób wam zrechabilitować to zrobiłby wszystko.
Od łapania cheaterów do znajdywania bugów i zgłaszania ich..
Nie tylko ja proszę o przemyślenie całej sprawy :/
Jeśli w żaden sposób na razie go nie możecie odbanować powiedzcie chociaż jakby mógł się zrehabilitować i odzyskać swoje konto.
Wszyscy wiemy, że ostatnio dostał
Po konsultacji z Morkazoidem ustalił on, że ten bug nie istnieje więc jeden powód z zbanowania Neavena jest nie ważny.
Drugi natomiast ''CAŁOKSZTALT'' na serwerze może kiedyś dostał kilka mutów jednak nigdy nie był toksyczny ani nic z tych rzeczy podobno na forum pokazał ostatnio prawdziwą twarz, która ''niby'' nie jest zbyt fajna.
Poznałem go prywatnie na fb i wiem jaki jest naprawdę mimo wszystko jest miły i nie toksyczny oraz bardzo mu zależy na drugiej szansy.
Esql nie odpisała mu nawet na gg gdy chciał tylko wyjaśnić to i owo oraz gdy chciał wbić na serwerowego ts. od razu został zbanowany bez powodu.
Jedna drama na forum nie powinna być
Jeśli mógłby się w jakikolwiek sposób wam zrechabilitować to zrobiłby wszystko.
Od łapania cheaterów do znajdywania bugów i zgłaszania ich..
Nie tylko ja proszę o przemyślenie całej sprawy :/
Jeśli w żaden sposób na razie go nie możecie odbanować powiedzcie chociaż jakby mógł się zrehabilitować i odzyskać swoje konto.
Bartasek 2k14 - 2k??
![[Obrazek: DFEQudi.png]](https://i.imgur.com/DFEQudi.png)