05-07-2018, 10:59
Witajcie...
No cóż, chciałbym wam powiedzieć, że to koniec mojej przygody z GC. Wiem, tak mnie kochacie, że trudno jest wam się pogodzić z myślą, że opuszczam Was i cały serwerek ^^
Ale cóż, każdy ma swoje życie, co nie? Trzeba o to dbać. To nie jest jak w grze, że masz kilka żyć i możesz umierać, marnować się itp. Trzeba pomyśleć o przyszłości, żeby wyjść na dobrych ludzi, a nie spędzić całe życie pod mostem.
Jest kilka powodów na moje odejście, nie są one tak duże, ale gdy uzbiera się ich kilka, to może dojść do wybuchu (XD).
Szkoła... wiem, jest straszna, ale od tego roku zacząłem ją lubić, spodobała mi się, naprawdę. Chciałem wejść na jakieś wyższe szczeble rozwoju ludzkiego, dlatego muszę ograniczyć komputer. Będzie trudno, codzienne wchodzenie na forum, serwer, nie jest to miłe, tak opuszczać coś, z czym miało się do czynienia kilka lat. Nawet nie pamiętam kiedy zacząłem moją przygodę tutaj, może 3 lub 4 lata temu. Tak szybko tutaj mijał czas, że nie mogłem zapamiętać. Te wszystkie chwile spędzone razem, jakoś zbliżyły mnie do ludzi. Poznałem wiele osób, może nie pamiętam wszystkich, ale zawsze warto poruszyć ten temat.
Odejście wielu graczy... jest trudne, dlaczego tak dużo osób odchodzi? No cóż, również mają swoje sprawy. Jakoś smutno mi jest, że odeszło tyle weteranów serwera, no pomyślcie, osoby, które opuściły serwer - utrzymywały go. Bo serwer to nie tylko właściciele, administracja, czy sloty, tylko gracze, tak, w dużym stopniu gracze są podporą serwera. Ale no cóż, na każdego przychodzi czas, dorosłość, zakrycie dawnych ran i tak dalej.
Brak zainteresowania... cóż mogę powiedzieć? Gracze nie wchodzą już na forum tak jak dawniej. Są zainteresowani tylko gdy coś się dzieje, a tak nie powino być! Skoro jesteśmy jednością, to chyba powinniśmy pisać na shoutboxie, pomagać w wątkach itp. Trochę mnie to boli, że tylko kilka osób wchodzi i pisze na shoutboxie. Przecież historie nie mogły się skończyć, bo ciągle piszemy nowe...
Właściwie, to chyba tyle z tych powodów xDDD Jakoś nie znalazłem więcej xDD
No ale, trzeba się nie poddawać i iść dalej, jak to powiedziała kiedyś pewna rybka "i płynie się dalej!"
A tak wgl, to chciałbym podziękować Wam wszystkim za grę, była cudowna, pomimo kilku sprzeczek, to bardzo cieszę się z tego, że trafiłem na ten serwer. Nie wiem, czy dam radę odpuścić, ale chyba szkoła mnie zmotywuje do uczenia się i zdania egzaminów. Przynajmniej będę się więcej uczył, niż oglądał bezsensowne filmiki na jutiubie. Myślę, że granie z Wami nie było stratą czasu, tylko wielką nauką, to tu nauczyłem się ortografii, pisania wierszy, opowiadań. Większości nauczyłem się właśnie na tym serwerze.
Moim pierwszym trybem był Skyblock... cudowne czasy, kiedy stack bloków diamentu kosztował 110 000!! Było to trudne. Był to Sb2, a pamiętam, że tak bardzo nie lubiłem Sb1, bo ludzie byli tak bogaci, mieli miliony i w ogóle. A na Sb2 jeszcze tak nie było. Poznałem podstawy i zacząłem grać. Miałem kolegów i kuzynów, którzy pomagali i grali, ale później przestali, a ja siedziałem 24/7 grając i sprzedając itemki. Moja największa suma to 18k, kiedy ktoś pomylił sobie mnie z innym koxu i wysłał mi kasę xD, później nie przebiłem tego progu XD. Pojawiły się nowe osoby, zaprosiły mnie do kaktusiarek i zarobiłem 160k xD, ktoś mi za to kupił VIP'a, nadal to pamiętam. Nadeszły święta, trochę narozrabiałem, ale wyszedłem z tego i grałem normalnie. Od stycznia zacząłem grać na classicu, bo mnie namówili xD. Ciekawie było, szybko zrobiłem domek i takie podstawowe rzeczy. Wtedy to jeszcze chodziłem tylko na PVP i zabijałem ludzi. Było śmiesznie, ale znowu narozrabiałem XD. Przeniosłem się na PaintBalla. Grałem bardzo długo, chyba w kilka dni nabiłem do Porucznika. Wtedy poznałem moją Eniś
, oświadczyła mi się (choć sądzę, że to ja powinienem xDD) i zostaliśmy mauszeństffem ^-^. Graliśmy razem, ja dobiłem do 15 topki, ona 900k punktów xD. Od czasu do czasu chodziłem na skywarsy, również w kilka dni nabiłem dużo punktów. Pamiętam, co było bardzo dużo niegrzecznych ludzi, zgłaszałem ich, wtedy to ja miałem dużo skarg :v. Chodziłem po wszystkich trybach i zgłaszałem ludzi, byłem nazywany konfidentem ^^, wieczorami wchodziłem na mineblock, aby popisać sobie z ludźmi, zawsze się coś działo i było zabawnie, mieliśmy wspólne tematy i takie tam. Nawet na frakcjach zrobiłem gildię, ale znudziło mi się, więc nie gram tam. Pamiętam jeszcze, że grałem długo na Mobraiders, te różne pałki i różdzki xd, chciałem jedynie zabić smoka, żeby ukończyć misje, ale nie zdążyłem :v

Pamiętam, co wszyscy wszystkich znali, nawet jeśli było 1500 osób, to każdy był chętny do pomocy, ahh te czasy.
No ale, później pojawiło się kilka osób, którzy ukradli mi wszystkich niegrzecznych ludzi do zgłaszania, więc przestałem. Nie miałem kogo zgłaszać i jakoś tak wyszło, że przestałem xD.
(Od czasu spotkania Eniś i gromadki AMEB z PaintBall'a - pojawiło się #ZuoRządzi.)
Uczestniczyłem w róznych konkursach, na których zazwyczaj zajmowałem 4-te miejsca, to był znak, że trzeba było się bardziej postarać ^^. Przez właśnie takie konkursy i eventy na serwerze, sporo się nauczyłem, zdobyłem 1 miejsce w gminnym konkursie ^^, a rodzice mówią, ze gry tylko uzależniają, hehe, niemąrzy rodzice, dzieci wiedzą lepiej!!
No ale myślę, że to tyle z moich opowiesci xD
Nie żebym miał jakieś pretensje do tych czasów :d
A skoro jest ta "moda" na wypisywanie spotkanych ludzi, to chyba też tak zrobię
(Zrobiłem to w kolejności na fourm, heh :v)

Tbone151219 - No cóż moge powiedzieć, z tobą mi się najlepiej rozmawiało, taka prawdziwa przyjaciółka 

GhostKiller - Za te akcje na classicu ^^
alibaba - Na Sb2 jako arab, też super się rozmawiało, wiele doświadczenia masz, chetnie się dzielisz ^^
Właściciele - No to dzięki wam to wszystko powstalo

CokeMaster13 - oj kokóś!! Wszędzie byłeś i zawsze pocieszałeś
Katniss - Może i mi skradłeś ludzi, ale przynajminej miałes z nich użytek ^^
_prin0c ess_- księzniczka ^^ też byliśmy blisko na forum i na serwerze ^^
martunia527 - Czasami ma swoje ciemne oblicza, ale na ogół, jest potulna jak baranek ^^
Coulson - ahh, agencie, niby cię nie ma, ale zawsze czuwasz! Dzięki za wsparcia
xXConradXx - Z tobą miałem również najlepszy kontakt, nauczyłeś mnie wiele i byliśmy "blisko" ^^
Piter26 - Byłeś tam, gdzie ja byłem ciągle mnie śledzisz ^^
sheopy - owco ty moja, nadal pamiętam jak mnie zabiłaś xD
Edenjeden - nauczyłes mnie o Frakcjach ^^
Terrorystek - Z tobą było zabawnie na majnbloku
perkesik - grałeś na frakcjach, fajnie że wytłumaczyłeś mi wiele rzeczy
MicX - chyba na paintballu grałeś, ale ogólnie to na classicu cie spotykałem i było ciekawie
Edward(edwardzica) - pomimo wielu sprzeczek, sądzę, że dobry z ciebie ludź ^^
Betonir - No cóż, może wielkiego kontaktu ze sobą nie mieliśmy, ale zawsze warto pogadać ^^
Matrixgames(matipl) - no jakoś pamiętam cie z classica, budowałes te wielkie budowle
procexp - Cudowny tramwaj, nie wiem jak mam to inaczej opisać
Kropek - aj dawno temu na skajbloku było ciekawie ^^
AnarchiaLove - Pamiętam cię jeszcze jak byłeś czatem, ciekawe rozmowy i wgl
H_Brunner - chyba najstarszy gracz GC, twoja gospodarka była cudowna, wszystko takie wielkie, wszelka wiedza na temat MC, miałeś czas nawet podczas pracy ^^
Dzingula - Z tobą było ciekawie na classicu, ciągłe zabawy i rozmowy, śmieszne sytuacje :v
Roks55 - Na mb dotrzymywałes towarzystwa w wspólnych rozmowach
xonio - zawsze bd twoim kotem ^^
MrCharus - Mrau kocie ^^
MrKogut - Grałeś czasami na Sb i pisałeeś
ilUnicornli - pomagałaś w trudnych sytuacjach :v
Orion92 - dodawałeś uroku creative
Ciuchol - no ciebie nie znam, ale na forum często wpadałeś
PanLimon - poznałem cie na minigrach ^^
Szachmatmacio25 - oj, dawno temu na forum byłeś aktywny, te zabawy były fajne ^^
Sky125 - no cóż, ciebie to nie można zapomnieć kochana
oliwier975PL - no ten mój informatyk kociaczek mrau
ZabaGames - moja żabcia, często wchodziłeś i rozmawiałeś
HerceN - pomagałeś i mile spędzałes czas ^^
julka32 - Poznałem cię pierwszy raz gdy byłaś svipem, te twoje stado koni i wgl, a później sie potoczyło dalej ^^
ceglaX - bardzo aktywny gracz classica ^^
xPola_PL - pomagałaś i pisałas na sb ^^
Fr0n1u - te twoje budowle i wgl
Dawidua - pomimo sprzeczek to myślę, ze zgrany z nas duet xD
Durek - no ciekawie cię pisało no ^^
Mrouda - te twoje filmy z paintbala hehe
MinecraftxRayPL - byłes na eventach dawno, aktywny na forum ^^
XMagic_PL - mój medżik kochanyyy, wszystko
pawelklein - ten zuodziej co mi ludzi zabiera, pociong jeden ;c
Wildstrawberry - dzika truskawka, pierwszy raz zobaczyłem na forum, później jakoś na frakcjach sie potoczylo
HageN12 - aktywny gracz na forum, na trybach nigdy cię nie spotkałem, ale taka perełka
Sewuś(Ziemniak) - oj, na MB to bylo cudownie z tobą
gustawek3 - twój kerfur i cała sieć na sieci XD a także Czarnobyl xd
Gennerator - kiedyś to nie mieliśmy kontaktu, ale teraz, to wszędzie mamy wspólne tematy 

Pusiaczkowy - chomiczu, czemu odszedłeś, było tak fajniee :C
Szokon - oj, dawno dawno temu to było ^^ zabawne rozmowy na sb
sweetmija - pamiętam cie, z tobą często pisałem na paintbolu i na skajpie
Patryszyn0099 - moja papryszynka z frakcjów, dała mi terenik obok swojej gildii
kuba44a - na sb często graliśmy i zabijaliśmy na pvp ^^
Kapereq - z seablocka taki fajny gość ^^
Corrupt - mój korupt i te jego plugy
szymiarc - jeden z weteranów skajblocka
McMMo - no cóż, zabawnie było na forum
edziucool - Edziu c:
BoininGaming(Boi) - dawno temu, było ciekawie z tobą xD
punkus - na frakcjach graliśmy :C
Natiezi - oj, z tobą to było ciekawie, na sb2 i na paintbalu ^^
DevilMax - fajnie się pisało, może jeszcze sie zobaczymy
pablo20020 - pomogłes mi robić kaktusiarkę na wyspie, a później ją usunąłem XDDD
Enigam - na classicu budujesz domki i wgl, fajne usługi
XOlunciaXO - zabawne historie na mb
aguska226(gołomp) - wszędzie byłas i latałaś gołompiu
Lotrium - no cóż, zniknąłeś, a fajnie było na paintbalu
Roxifoxi - mój koteczek mrau
ConcreteGarlic - taki czosnek, co na classicu zakwitł ^^ XD
Nelosca - Ninjo zabujco i wgl
Davy_Jones - no cóż, twoje grafiki
Mullas - "kochanek" pamiętam to wszystko
Bellacieloffcia - hehe, na frakcjach sie poznaliśmy
Eustashy - również na frakcjach, były ciekawe akcje
Asasinka_Wika - oj, z skajbloka. Ciekawe były rozmowy i wgl ^^
Rihanna - na mb ^^
paula245 - na classicu pokazałaś tereniki i otworzyłaś się ^^
Perliszek231 - dzięki tobie zarobiłem tyle kasy na sb2
matthewster - oj kochaniutki, za wszystko ^^
Najkers - Za wszystko na mb, te śmieszne akcje
Tobiichi - skakanie po paintbalu xD
03cudna03 - na seablocku i classicu ^^
enigme - Moja rzono, loff
anastair - z classica dawny goość
Zordon - koleżka ^^
TheWampirka - druga najstarsza osoba z GC ^^ z classica
RaksTHC - twoja pomoc była bezcenna
kubox123 - na sb mi pomogłeś dawno
Hooligans - z sb twoja wyspa, podarunki i wgl
Pandorianim - z seablocka, ogląda anime ^^
Wilkx3 - ta cziterka z paintbala i z mb! ^^
_Haniaa - miałaś kilka nicków, ale chyba ten lepszy ^^
TheCrasH - pomogłeś mi na sb2, razem z kolegą
Hellboy982 - dawno grałeś, powróciłeś ^^
xRajka - Ten cziter z paintbala, ten większy B))
RZESZEK - największa sieć sklepów dawniej
Neaven - kociaczek mrauuu
Wiem, że wielu osób nie wymieniłem, bo po prostu nie zapamiętałem wszystkich. Jeśli kogoś nie wymieniłem, to albo zapomniałem, albo nie miałem wystarczających kontaktów xD
No mam nadzieję, że będziecie tęsknili za mną. Liczę też na opłakiwanie mnie!! ^^
A więc mam jeszcze dwie rzeczy do powiedzenia.
#ZuoRządzi! i Żegnajciee moje kochane perełki!!