Forum GC2

Pełna wersja: Classic Mc- Nowa edycja i co dalej?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Droga administracjo. Piszę do was dzisiaj zaniepokojony ogłoszeniem o nowej edycji classica. Na wstępie zaznaczam ,że nie jestem przeciwny nowej edycji, wręcz przeciwnie. Po namyśle trwającym dłużej niż 5 minut, rozważeniem wszystkich za i przeciw uważam ,że jest to dobry pomysł. Jednakże nasuwa się parę pytań, a nawet więcej niż parę. Gdy ta edycja startowała w maju 2021 jeżeli się nie mylę z administracji napłynęły dane i informacje ,że ta edycja konkretna potrwać ma więcej niż 2 lata. Mamy wrzesień 2022 - daje nam to niepełny rok i 4 miesięce. Rozmawiałem z wieloma graczami oraz niektórymi administratorami na temat nowej edycji. Gracze boją się ,że nowa edycja skończy tak samo jak ta, czyli jak? A no tak ,że zostanie zresetowana po niecałym roku.

I tutaj pojawia się problem. Jako właściciel jednego z 2 miast na classicu- drugim będący: @Piatto , jestem wręcz nieufny. Nie chcę żeby moja wypowiedź tudzież zapytanie zostało odebrane jako skarga ,albo próba narzucenia mojej woli administracji- absolutnie nie. Nie chcę wchodzić w kompetencje administracji. Natomiast chcę się podzielić obawami jakie ma niejeden gracz na tym trybie tj. classic mc. Czego się wiec boimy? (mówiąc my mam na myśli graczy z classica którzy nadal na nim grają i do których udało mi się dotrzeć). Boimy się braku zmian na classicu, trzeba pamiętać ,że eventy niektóre bardzo mocno zepsuły ekonomię classica (mówiąc wprost były zbyt OP). Boimy się tego ,że nowa edycja skończy się tak samo ,lub szybciej jak obecna. (I tutaj należy wyjaśnić ,że projekty takie jak miasto: New Town City, Archolos to projekty budowane bardzo długo. NTC istnieje od listopada 2021 i od tamtej pory stoi dziś na 1453 terenach. Boimy się więc ,że takie projekty nie dostaną tyle czasu ile potrzebują.

Czego się również boimy to niewiedzy. Nie wiadomo kiedy nowa edycja będzie. Wiadomość o nowej edycji spowodowała po pierwsze panikę wręcz ,a po drugie zatrzymanie się w pełni właściwie classica. Nikt nie wie co będzie jutro, pojutrze więc po co cokolwiek robić. CLASSIC STANĄŁ. Nie widzieliśmy tego nawet pod koniec poprzedniej edycji kiedy wiadome było ,że nowa edycja za parę , parenaście godzin. Pytanie jest więc następujące: Kiedy i jak nowa edycja miałaby wyglądać? W imieniu większości proszę o odpowiedź i nieignorowanie głosu graczy. Nie chcę atakować administracji i tego nie robię poprzez tę wypowiedź, proszę jedynie o otwarcie dialogu z trybem i z graczami. 
Z Poważaniem.  
Prezydent NTC