Forum GC2

Pełna wersja: Inny świat + coś innego
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, w mojej propozycji chodzi o dodanie innego świata zamiast netheru i endu. Chodzi mi o podwodną wyspę, robiąc jakiś portal lub klikając na jakiś itemek, który dostalibyśmy na start, moglibyśmy go użyć aby teleportowało nas na inny świat - cały pokryty w wodzie lecz każdy miałby swoją małą kopułę ze szkła. Dodanie nowego świata na seablocku dodałoby więcej możliwości. Każdy lider wyspy mógłby włączyć możliwość tepania się na Podwodny Świat dla innych czlonków. Dzięki temu uniknęlibyśmy niepotrzebnych kradzieży, griefingu cennych itemków i cały gameplay byłby ciekawszy.

Moim drugim pomysłem są nagrody za wędkarstwo. Mając wysoki level łowienia możemy dostawać tylko ryby i niepotrzebne nikomu przedmioty. Urozmaiciłbym to dodając np. rozgwiazdy, skarby z dna oceanu, w których będzie można wylosować jakieś ciekawe itemki typu set władcy mórz itp. takie skarby wypadałyby bardzo rzadko ale jednak będzie można je wyłowić, co zachęciłoby graczy do łowienia ryb - w końcu Seablock.
Moim skromnym zdaniem oba pomysły są bardzo dobre i jak najbardziej trafiają w tematykę tryby seablock. Podwodny świat jak dla mnie bomba, napewno rozgrywka stałaby się dużo ciekawsza.

Podpis Duży uśmiech
To pierwsze to śmieszne trochę, były kiedyś strasznie podobne propozycje do tej i nie zostały chyba nigdy przyjęte.

Ten drugi pomysł jest świetny idealny i najlepszy, ale to raczej do nowego mmo by było.

Podpis.