Forum GC2

Pełna wersja: Talony
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam serdecznie.

Jak Państwo wiecie na Waszym serwerze istnieje rozbudowany system nagrodowy, który w dużej mierze opiera się na przebywaniu na trybie do tego przeznaczonym (są to tryby 1.8+ nie wliczając lobby) podczas danych cyklów.
Jednakże tryb kreatywny na którym przebywa jakiś odłam społeczeństwa Waszej sieci, nie posiada wielu atrakcji, których możemy zakupić przy ich wykorzystaniu.
Na chwilę obecną TYLKO I WYŁĄCZNIE na trybie kreatywnym za tą walutę możemy zakupić:
[Obrazek: unknown.png]

Dlatego jako jeden z graczy, chciałbym przytoczyć mój stary pomysł, który miałby umożliwić zakup działki również za talony.
Jak Państwo wiecie jest to tryb kreatywny, który w dużej mierze opiera się na inwencji twórczej użytkowników.
Żeby gracze mogli wykorzystać swoją kreatywność, często zależnie od celu potrzebują do tego przestrzeni. Ten tryb, w głównej mierze opiera się na budowaniu, stąd moja wizja, aby dać możliwość rozszerzenia horyzontów. Za pomocą takiego działania, jestem przekonany, że jakaś miara społeczeństwa wróci na ten tryb.
Za przeproszeniem, chciałbym zaznaczyć, że na chwilę obecną jest obecnie tylko i wyłącznie możliwość zakupów za prawdziwe pieniądze, a za otrzymaną walutę, za nasz czas gry, nie jesteśmy w stanie nic pozyskać na tym trybie. Szczerze mówiąc, nie interesuje Nas wizja, że możemy przeznaczyć te środki gdzieś indziej; jako gracz trybu kreatywnego, chciałbym właśnie tutaj je wydać.
Z tego powodu, bardzo chciałbym Państwa (czyt. Pana Morkazoida, oraz Panią EsqL) prosić w imieniu graczy trybu kreatywnego, o możliwość wydawania talonów na zakup działek.

Z poważaniem
~xPhantoMTVx