15-06-2020, 15:54
Robiłem podobny post na kategorii MB, ale mysle ze tu tez sie przyda bo jest troche inaczej.
1. Zarabiarki u innych graczy
Ten sposób jest idealny dla nowych graczy ktorzy chca zarobic bez wiekszego wysiłku. Są różne typy zarabiarek, ale ja najczęściej się spotykam z takimi gdzie się kupuje itemy na warpie i sprzedaje w /menu.
Polecane zarabiarki:
/is warp pikanoobix (poki co nie dziala ale warto sprawdzic czy pikanoobix nie jest dostepny i spytac o tpa na zarabiarke)
/is warp kubox123
/is warp separ (nie jestem pewien czy nadal jest)
2. Kopanie magmy/netherowych cegieł
Ten sposób jest bardziej wymagający ale jest dosyc dobry zarobek.
Wystarczy pójść na /warp nether i szukac magmy lub szukac twierdzy i kopać cegły
3. Własne zarabiarki
Robią więcej zarobku niz zarabiarki u innych graczy, ale trzeba zaplacic za budowe i poswiecic czas
Polecane przeze mnie zarabiarki:
Kaktusiarki
Farmy melonów
Farmy dyń
I różne farmy (np. trzciny)
4. Własny sklep
Na ten sposób trzeba wydać jakieś pieniądze i dać jakieś itemy.
KONIEC
Jak macie jakieś sposoby lub macie coś do zaproponowania lub zmienienia to piszcie.
1. Zarabiarki u innych graczy
Ten sposób jest idealny dla nowych graczy ktorzy chca zarobic bez wiekszego wysiłku. Są różne typy zarabiarek, ale ja najczęściej się spotykam z takimi gdzie się kupuje itemy na warpie i sprzedaje w /menu.
Polecane zarabiarki:
/is warp pikanoobix (poki co nie dziala ale warto sprawdzic czy pikanoobix nie jest dostepny i spytac o tpa na zarabiarke)
/is warp kubox123
/is warp separ (nie jestem pewien czy nadal jest)
2. Kopanie magmy/netherowych cegieł
Ten sposób jest bardziej wymagający ale jest dosyc dobry zarobek.
Wystarczy pójść na /warp nether i szukac magmy lub szukac twierdzy i kopać cegły
3. Własne zarabiarki
Robią więcej zarobku niz zarabiarki u innych graczy, ale trzeba zaplacic za budowe i poswiecic czas
Polecane przeze mnie zarabiarki:
Kaktusiarki
Farmy melonów
Farmy dyń
I różne farmy (np. trzciny)
4. Własny sklep
Na ten sposób trzeba wydać jakieś pieniądze i dać jakieś itemy.
KONIEC
Jak macie jakieś sposoby lub macie coś do zaproponowania lub zmienienia to piszcie.